ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Γινόμαστε ένα με τους πελάτες μας, αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους, δημιουργούμε αξίες. Μαζί ανακαλύπτουμε τους στόχους, το κοινό τους, δημιουργούμε το πλάνο επικοινωνίας και βρίσκουμε τα σωστά κανάλια για να μεταφέρουμε το μήνυμά τους.
Πιστεύουμε στην αλλαγή και τη διαρκή ανάπτυξη. Στον απέραντο κόσμο του διαδικτύου αλλά και σε όλον το χάρτη της αγοράς, ψάχνουμε, ανακαλύπτουμε και βρίσκουμε την κατάλληλη θέση για εσάς!

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΙΚΟΝΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Κάνουμε την ιστορία σας να ακουστεί!
Κάθε Εταιρία και μια ιστορία. Εμείς δημιουργούμε τη δική σας ιστορία, ώστε να είσαστε στο επίκεντρο. Αναδεικνύουμε την ποιότητα των προϊόντων σας και προωθούμε το μήνυμα της Εταιρίας σας μέσα από τα κατάλληλα εργαλεία, δημιουργώντας έξυπνο περιεχόμενο, έντυπο και ηλεκτρονικό, ώστε να ξεχωρίζετε.

ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ & ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με εξαιρετική γνώση του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και με ισχυρούς δεσμούς με τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής επικοινωνίας τοπικά και πανελλαδικά, διασφαλίζουμε την καλύτερη δυνατή προβολή σας και επικοινωνούμε τις ειδήσεις σας, μέσω ειδικών άρθρων, editorials, δελτίων τύπου και συνεντεύξεων σε έντυπα, sites, τηλεόραση, ραδιόφωνο. Λειτουργούμε ως γραφείο τύπου και διοργανώνουμε συνεντεύξεις τύπου, press trips, εταιρικές παρουσιάσεις, ομιλίες με φυσική ή διαδικτυακή παρουσία και podcasts.

EVENT ORGANIZING & MANAGEMENT - PHYSICAL & VIRTUAL

Καμιά εκδήλωση δεν είναι ίδια!

Οι εκδηλώσεις που σχεδιάζουμε και υλοποιούμε συζητιούνται και ξεχωρίζουν. Στην κάθε μία προσφέρουμε την εμπειρία, τη δημιουργικότητα και το πάθος μας με όλη την ενέργεια της ομάδας μας. ∆ιοργανώνουμε εγκαίνια, παρουσιάσεις προϊόντων, εταιρικές εκδηλώσεις, επιδείξεις μόδας, φαντασμαγορικά gala, VIP events, φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, συνέδρια, ομιλίες, webinars, physical και virtual.

DIGITAL MARKETING & SOCIAL MEDIA

Ενισχύετε κατακόρυφα την αναγνωρισιμότητα της Εταιρίας σας.

Εδώ οι ενέργειες είναι μετρήσιμες!
Στο πλαίσιο του digital marketing υπάρχουν πολλά εργαλεία που είναι διαθέσιμα. Εμείς σχεδιάζουμε μαζί σας τους digital στόχους σας και επιλέγουμε τα πιο σωστά εργαλεία για την αύξηση των πωλήσεών σας όπως:
Facebook, Instagram, Linked In, Twitter, Tik Τok, You tube, Email marketing, Video marketing.

INFLUENCER MARKETING

Σήμερα η δύναμη των influencers είναι τεράστια!

Γνωρίζετε ότι πρόσφατα (σύμφωνα με έρευνα της Mediakix) η διαφημιστική δαπάνη μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων στην Αμερική για influencer marketing αυξήθηκε κατά 65%; Εμείς σας βοηθούμε να επιλέξετε τις/τους κατάλληλες/ους influencers ανάλογα με το προϊόν και το budget σας και δημιουργούμε την σωστή καμπάνια για το προϊόν σας.

ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ

Σε μια εποχή όπου η σημασία της ΕΚΕ είναι πιο κρίσιμη από ποτέ, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης για τους πελάτες μας με δράσεις πολιτιστικού, κοινωνικού και περιβαλλοντικού χαρακτήρα.